Wat kost het om een Ondernemersbiografie te laten maken?

Alles hangt af van uw wensen. Van een bondig jubileumverhaal voor uw website tot een rijkelijk geïllustreerd boek of een fris digitaal tijdschrift; er zijn mogelijkheden voor ieder budget.

Artikel

Wij kunnen voor u een jubileumverhaal maken waarin hoogte- en dieptepunten van uw bedrijf boeiend worden beschreven in een artikel van zo’n 1500 tot 2000 woorden. Als we daar bovendien professionele fotografie bij verzorgen, kunt u uitgaan van een totaalbedrag van 2000 euro.

Jubileummagazine

Wilt u een modern vormgegeven magazine met gevarieerde rubrieken, interviews en mooie fotografie? Onze all-in richtprijs voor een digitaal jubileummagazine is 500 euro per pagina. Als u een fysiek tijdschrift wilt, komen daar alleen nog drukkosten bij.

Ondernemersbiografie

Een serieuze ondernemersbiografie is gebaseerd op meerdere, uitvoerige interviews en gedegen archiefonderzoek. Voor een e-book van dertig pagina’s tekst en fotografie komt onze productieprijs uit op zo’n 6000 euro. Aan een gebonden, full-color bewaarboek van 160 pagina’s hangt uiteraard een ander prijskaartje. Daarover informeren wij u graag nader.

Meer weten? Neem contact met ons op.