Wie zijn wij?

Ondernemersbiografie.nl is een initiatief van Ernest Marx en Quinta Baars (foto). Onze jarenlange ervaring in de journalistiek, media en marketing heeft ons veel kundigheid en kennis opgeleverd. Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd van vakprofessionals op het gebied van storytelling, eindredactie, fotografie, vormgeving en drukwerk. We staan garant voor kwaliteit.

Ernest Marx (Utrecht, 1972)

Als doorgewinterde interviewer en freelance journalist tekent Ernest al twintig jaar de verhalen op van talloze bijzondere ondernemers, artiesten en politici. Hij is een creatieve bladenmaker en publiceerde met name in landelijke tijdschriften als HP/De Tijd, Management Team, Panorama, Viva, KRO Magazine, Sprout en uiteenlopende special interestbladen. Daarnaast schreef hij als copywriter voor Albert Heijn, Deutsche Bank, National Geographic Channel en Koninklijke Shell. Ook werkte hij als tekst- en eindredacteur aan enkele boeken over management in de zorg en het onderwijs. Zie ook: www.ernestmarx.nl.

Quinta Baars (Linschoten, 1974)

Met haar bachelor in marketing op zak bekleedde Quinta de laatste vijftien jaar diverse organisatorische en strategische functies bij onder andere National Geographic Channel en Fox. Dankzij haar ervaring als channel- en programming manager heeft zij een vlijmscherp oog voor sterke verhaallijnen en relevante content. Ze kent het klappen van de zweep binnen de mediawereld en fungeert bij Ondernemersbiografie.nl onder meer als coördinator en begeleider van de zakelijke trajecten. Overigens is Quinta sinds begin 2016 ook parttime filantroop als maatschappelijk begeleider bij Vluchtelingenwerk Nederland.

Pauline Smale (Nieuwegein, 1973)

Sinds ze de fotovakschool in Amsterdam voltooide, is Pauline fulltime fotograaf. Ze heeft inmiddels elf jaar professionele ervaring en combineert het maken van de mooiste plaatjes met een persoonlijke benadering. Ze is gespecialiseerd in portretten en zakelijke fotografie. Naast dat Pauline bij Ondernemersbiografie.nl foto’s maakt, is ze ook verantwoordelijk voor accountmanagement. Kijk voor meer informatie over haar eigen werk op: www.klikklak.nu.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.