Hoe gaan wij te werk?

Samen bepalen we eerst welk type uitgave het beste past bij uw bedrijf en uw wensen. Gaan we voor een uitvoerige ondernemersbiografie in boekvorm of wilt u liever een (online) jubileummagazine? Misschien ziet u meer in een journalistiek leesverhaal van enkele pagina’s?

Hierna maken we de keuze welke betrokkenen het meest geschikt zijn om te interviewen voor het verhaal achter uw bedrijf. Ook duiken wij in de archieven voor de nodige historische context.

Afhankelijk van de omvang van het project plannen we evaluatiemomenten in. Zijn de tone-of-voice en de voorgestelde vormgeving in lijn met wat u als onderneming wilt uitstralen? Natuurlijk kunt u volledig vertrouwen op onze creativiteit en expertise. Graag zelfs. Maar als u gedurende het proces een vinger aan de pols wilt blijven houden, kan dat ook.

Voor het beeldmateriaal zullen wij deels een beroep doen op persoonlijke fotoalbums en andere archieven. Daarnaast sturen wij een eigen fotograaf op pad om personen, locaties en objecten vast te leggen die gezichtsbepalend zijn voor de onderneming anno nu.

Een afspraak maken? Neem nu contact met ons op.

Nostalgie 2Nostalgie 4